love

Jeg blir i så godt humør hver gang ungene er på besøk! Dagene i forveien forteller jeg gjerne mine spanske naboer om den store begivenheten. Vi har avtalt med kona at barna skal få komme hit minst to ganger i året, gjerne oftere. Egentlig så ofte som mulig om jeg får bestemme, men jeg forstår selvsagt at de har et liv i Norge og en skole de må gå på. Men nå er de her og jeg har nærmest ikke hatt tid til å gjøre noe som helst i hele dag. Jeg lagde dem en skikkelig god middag med fersk basilikum fra urtehagen og sendte dem tidlig til sengs. Det var en ganske lang flytur.

famili

 

Under morgendagen skal jeg lære dem hvordan man skal behandle planter og vise dem litt rundt i den lille byen. På kvelden tenkte vi oss mot kysten for å titte på den fantastiske solnedgangen over Middelhavet. De har jo vært mange steder i Spania, ungene, men det gjenstår en god del å oppdage. Kanskje vi burde ta turen nordover, mot Galicia, eller østover mot Portugal? De har aldri vært i Portugal og det er et meget vakkert land med en unik kultur.

Vi får se. God natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *