Det er så trist å stadig lese om terroraksjoner. Elendighet skjer jo hele tiden, men disse aksjonene som rammer helt uskyldige mennesker som bare er på feil sted til feil tid – det gjør liksom noe med en. Jeg forstår ikke hvordan det kan gå til at noen mener at en slik forferdelig handling kan rettferdiggjøres. Det er skremmende at vi mennesker er i stand til så mye grusomt.

Det er i alle fall fryktelig trist med London, se alle bildene og lese historiene om de som var der, som ble skadet eller drept. De som kjempet og de som ble vitner. Jeg har tent lys i stuen for alle sammen. Det monner jo ingenting å tenne et lys, men det minner i alle fall meg på å tenke litt ekstra på mine medmennesker og verden generelt.

Jeg får forresten snart påskebesøk. En venninne har tatt opp lån på sms for å kjøpe flybillett. Gleder meg veldig til besøk!

trist med london

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *