Nå er det snart juletider og jeg har selvsagt tenk meg hjem til Norge for å besøke barna og resten av familien. Kranglet med kona – eller skal jeg si ekskona – på telefon i går, fordi jeg mente at hele greia med julegaver har blitt oppblåst ut av proporsjoner. Julen handler ikke lenger om kjærlighet, men om hvem som får hva og hvor mye det koster.

Tradisjonelt sett har jeg gitt ungene litt penger i julegave, samt ting jeg lagde med hendene. Denne gang har jeg fått beskjed om at de vil ha Playstation 4 og gavekort på et eller annet firma som selger konsertbilletter. Fader, som disse ungene vokser. Det blir selvsagt veldig godt å se dem igjen. Norge er jo fantastisk rundt juletider, i hvert fall når det er hvit jul og alle i nabolaget har fått opp julepynten og utendørsbelysningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *