Ja, ja, det er ikke alltid enkelt å være dame med bil, sier jeg mens jeg ler litt :-) Det er sagt i beste mening, for det er helt klart mange damer der ute som kan langt mer om bil enn meg. Grunnen til mitt noe generelle utsagn var at jeg fikk en telefon fra min søster her om dagen. Mannen var ute og reiste og bilen hadde begynt å gi fra seg noen rare lyder. Hun ante ikke hva hun skulle gjøre og mannen svarte ikke på telefonen. Han satt vel på et fly over Atlanteren et sted. Det er jo normalt ikke så lett å hjelpe til og i alle fall ikke fra et annet land. Men, heldigvis finnes internett og jeg kunne hjelpe henne med noen raske søk. Det var enkelt å google Stavanger bilverksted og der kom jammen Meca opp. Heldigvis fantes det et verksted i nærheten med ledig tid! Pustet lettet ut jeg da!

Ellers er jeg mest opptatt av vårrengjøring, for snart har ungene sommerferie og da kommer de på besøk. Det gleder jeg meg til, men jeg vil jo gjerne at det skal se flott ut her, så de ikke tror de har en slubbert til far!

gjøre rent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *