Det er ikke mye jeg pleier å kjøpe med meg hjem når jeg drar på besøk til Norge. Melkesjokolade, syltetøy (spanjoler er ikke bra på å lage syltetøy) og suvenirer til naboene mine i den lille byen der jeg bor. En ting jeg dog alltid sørger for å kjøpe med meg hjem, er motorolje. Om det er noe jeg liker med Norge så er det kontrollen på varene.

Motoroljen her i Spania er noe av det verste jeg har kjøpt. Kanskje er det fordi været er så nydelig at bilene aldri blir dårlige. Da må de jo finne på andre måter å ødelegge bilene til folk slik at de kjøper nye? Motoroljen i Norge må være den beste i verden. Du kan tro de ser på meg rart når jeg er på vei hjem og må fortelle motoroljen – det er nemlig ikke lov å ha med seg slikt vanligvis, med mindre man sier ifra på forhånd. Jeg undrer meg over hvorfor spanjolene selv ikke klager på den dårlige kvaliteten på en så viktig del av bilen. Kanskje de ikke vet bedre? Ingen klager jo på at hver eneste politiker der ute er et ufyselig menneske? Frie slaver, frie slaver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *