Jeg må jo bare innrømme at når jeg sitter i sommervarmen og tenker på vinterføret, så er det en del ting jeg ikke akkurat gleder meg til. Forrige vinter var jeg hjemme en tur i Norge, og jeg hade nok glemt hvor vanskelig vinterføret i Norge kan være. Plutselig ble veibanen mye glattere enn jeg var forberedt på, og jeg fikk en skikkelig sladd på bilen. Ganske ekkelt. Hadde kjæresten eller ungene vært med hadde det nok blitt hyl og skrik. Vel. Det ble det uansett. Det ble litt banning, faktisk. Et eller annet begynte å skrangle etter den brå svingen på bilen, og jeg brukte ganske lang tid på å finne ut at det var en liten del som burde fikses. Heldigvis har jeg et sted hvor jeg finner det jeg trenger av reservedeler. Hvordan er det med deg, fikser du vinterføret?

Bil på vinterføre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *