Da er jeg en liten svipptur hjemmom i Norge. Var litt småting jeg måtte hjelpe til med i huset, og i samme slengen fikk jeg også satt inn en ny dusj. Den gamle hadde begynt å lekke litt i pakningen rundt døren, pluss at den også hadde begynt å ruste.

Da var det like greit å skifte til en ny. Ungene ble iallefall veldig fornøyde, for da slipper de å tørke over gulvet etter at de har dusjet :)

Men merker det at jeg allerede lengter tilbake til varmen. Fysj, for et dårlig vær det har vært de siste dagene. Masse regn og vind og surt og kaldt! Heldigvis kommer ungene ned og feirer jul hos meg i år, og det gleder jeg meg masse til. Har benyttet anledningen til å få handlet litt julegaver nå mens jeg har vært her hjemme, så er iallefall det unnagjort.

I kveld blir det et par pils på puben med noen kompiser, så skål alle sammen!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *