Vi har akkurat entret oktober og en ny høst står for dør. Shortsen og solkremen blir byttet ut med boblejakker og langbukser. Naturen bytter ut sin smaragdgrønne bekledning med høstens rødgule drakt . Temperaturen synker og løvtrærnes blader fyker av sted med høstens vindfulle ruskevær. Snart kommer den hvitkledde vinteren og legger seg over høstens gylne palliet. Sommermoduset blir byttet ut med kvelder fremfor peisen og julemoduset slåes forsiktig på. Det er ingen hemmelighet at julen kan være både hyggelig og stressende, spesielt når det kommer til julegavehandelen. Dette gjelder i alle fall meg. Hvert år tenker jeg at jeg har god tid, men hvert år tar jeg like feil. Bare dager før kirkeklokkene ringer julen inn, springer jeg rundt i butikkene som en vettskremt kanin og leter etter julegaver. Og hvert år er det alltid en som er spesielt vanskelig å finne, julegaven til pappa. Heldigvis for Weber slipper jeg dette problemet i år. For de har hjulpet meg å finne den perfekte julegaven.

Den perfekte julegaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *