Kjøpte med meg motorolje da jeg var i Norge. Jeg hadde tidligere ikke bil, men jeg bestemte meg for at jeg trenger bil. Jeg vil heller være miljøvennlig gjennom å bruke bilen minst mulig. Det vil si at jeg ikke bruker bil når jeg er hjemme i småbyen der jeg bor. Da går eller sykler jeg. Men hvis jeg skal lenger vekk, er det greit å ha en bil. Da er man ikke avhengig av kollektivtransport. Kollektivtransporten er ikke like pålitelig og presis her som den er i Norge. En bil gir meg dessuten mer frihet. Toget går ikke til alle kroker og utkanter av landet, og når man tar kollektivtransport må man forholde seg til rutetider. Når jeg har bil, kan jeg kjøre dit jeg vil når jeg vil.

Jeg har så lyst til å utforske resten av Spania. Det er hovedårsaken til at jeg kjøpte en bil. Det har også andre fordeler, dersom jeg trenger å handle noe som ikke finnes i småbyen min. Jeg kan selvsagt handle byggevarer på nettet, men noen ganger er det både dyrt og upraktisk. Portoen kommer jo i tillegg.

Nå kan jeg kjøre til en større by i området for å handle store varer som planker og slikt. Jeg har lyst til å lage meg en redskapsbod. Jeg har jo allerede bygget en hundegård og en sykkelbod hjemme i Norge. Da kjøpte jeg byggematerial i butikken, men gjorde alt arbeidet selv. Derfor har jeg litt erfaring som snekker!:) Jeg trenger en sykkelbod her i Spania også. Min egen sykkel bruker jeg nesten hver dag, så den står som regel ute. Men ungene har også egne sykler her nede, som de bare bruker når de er hos meg. De kan med fordel stå i boden mellom besøkene deres.

Hittil har vi bare brukt sykler til å utforske Spania, men neste gang de kommer, kan jeg ta dem med på biltur. Da kan de få se mer av landet. Vi kan dra til stranden for å bade, eller kjøre til en storby med mange severdigheter! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *